Contact? Bel me
06 44740069

Effortless coaching en Mind Eye Power

De aanpak die ik gebruik heeft geen vast protocol, ik pas diverse tools en technieken toe. Al deze tools hebben één gemeenschappelijk element: zorgen dat jij weer in balans komt, dat je de blokkades in je lichaam kunt opruimen en dat je daardoor ontspannen en moeiteloos kunt leven.

Hoe is mijn aanpak?

Vanaf de eerste sessie van het coachingstraject gaan we aan de slag met jouw verandering. Als eerste maken we kennis en vertel jij je verhaal. We onderzoeken dan samen waar jij vanaf wilt en waar je graag zou willen zijn.

In de daarop volgende sessies gaan we stap voor stap aan de slag: regelmatig pas ik Mind Eye Power (MEP) toe. Dit is een zeer krachtige tool die met oogbewegingen werkt en zorgt voor het herstellen van de balans in het lichaam. Je zult ontdekken waar jouw blokkades en triggers zitten. Ik help je deze stap voor stap te doorbreken, waarbij je waardevolle inzichten zult krijgen. Angst gaat over in vertrouwen, stress wordt evenwicht en blokkades veranderen in inzichten. Hierbij stel ik me helemaal open voor jou als cliënt en jij stelt je open voor het proces wat je gaat doormaken.

De sessie vinden plaats in mijn praktijk aan huis. Ik zorg voor een rustige, vriendelijke en warme sfeer.

Tijd en oefeningen

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur, meestal tweewekelijks. Ook ben je thuis bezig met oefeningen en het verwerken en toepassen van de opgedane inzichten.

Neem voor meer informatie vooral contact met me op: 06-44740069 of info@mounteffortless.nl

Wil je meer weten over de nieuwe wetenschappen? Lees hier verder

Wil je meer weten over effortless coaching? Lees hier verder

Wil je meer weten over Mind Eye Power? Lees hier verder

praktijkruimte Mount Effortless