Contact? Bel me
06 44740069

Jong-volwassenen

Waar kun je tegen aan lopen?

Jong-volwassenen leven in een snelle, moderne wereld met veel prikkels en belevenissen. Social media spelen in de levens van de meeste van deze groep jonge mensen een grote rol. Waar deze social media een positieve rol spelen in contact blijven met anderen, is ook bekend dat het tot bijvoorbeeld negatieve zelfbeeld en groepsdruk leidt. Met alle gevolgen van dien.

Jong-volwassenen hebben onder andere te maken met angsten, zoals faalangst, sociale angst, maar ook met prestatiedruk, perfectionisme en eeuwig twijfelen.

Door alle prikkels van buitenaf zijn ze vaak snel afgeleid en hebben relatief veel stress. Dit kan weer leiden tot burn-outs en depressieve gevoelens.

Ook voor deze groep jonge mensen is het belangrijk om in balans te zijn, de druk aan te kunnen en niet meer angstig te zijn. Alleen zo kunnen ze zich ontwikkelen!

Hoe nu verder?

Door mijn jarenlange ervaring als coach van studenten op het hbo ken ik de doelgroep en hun problematiek erg goed.

Ben jij een jong-volwassene en zit je niet lekker in je vel, heb je last van angsten, perfectionisme of iets anders wat je functioneren belemmert? In een coachingstraject kunnen we dit aanpakken, zodat jij wel weer lekker in je vel zit en het op school of werk ook weer lekker gaat.

Wat levert het op?

Door de coaching word je verlost van je angsten, weet je hoe je met stress om kunt gaan waardoor je er veel minder last van hebt. Je kunt je eigen keuzes maken zonder last te hebben van eventuele groepsdruk. Je leert dus ook ‘nee’ zeggen, waardoor je beter in balans blijft. Je leven wordt hierdoor een stuk leuker en relaxter.