Contact? Bel me
06 44740069

Nienke Klijnsma, kennismaking

Mijn naam is Nienke Klijnsma, sinds juli 2018 gecertificeerd Effortless Coach. Naast mijn coachingspraktijk werk ik sinds 2003 als docent in het hoger onderwijs. Daar begeleid en coach ik onder andere studenten tijdens hun studie. Voor 2003 ben ik openbaar apotheker geweest. Ik heb op deze twee werkterreinen veel kennis kunnen opbouwen op gezondheids-, onderwijs- en coachingsgebied. Mensen kunnen helpen, is wat ik het allerliefste doe. En dat streef ik als coach dan ook na. Het geeft veel voldoening wanneer ik kan helpen om mensen in beweging te krijgen en hun eigen weg kan laten vinden.

Waarom Effortless Coach?

Ik begon de opleiding tot Effortless Coach na een moeilijke periode in mijn leven. Ik had verdriet omdat een dierbare was overleden en op mijn werk had ik moeite met allerlei veranderingen. Hierdoor was ik in een (lichte) burn-out terecht gekomen. In de periode dat ik aan mijn herstel werkte, las ik over Effortless Coaching en ik wist het zeker ‘dat is wat ik wil, moeiteloos leven’. Terugkijkend op mijn leven constateerde ik, dat ik al heel lang aan het ‘overleven’ was. Ik had eigenlijk continu stress, maar was me daar niet van bewust. Ik was veel moe zonder directe oorzaak en had vaak geen zin om dingen te ondernemen. Ook had ik continu een licht gevoel van onrust, wat ik niet kon thuisbrengen.

Een verandering

Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik andere mensen kan helpen. Daarnaast heb ik zelf ook mijn oude, energie-slurpende patronen doorbroken, en heb ik allerlei opgeslagen emoties verwerkt. Ik heb geleerd om beter om te gaan met dagelijkse stress, en dat vage gevoel van onrust is verdwenen. Ik kan volmondig beamen dat mijn leven een heel stuk moeitelozer geworden is. Ik heb meer energie, ben minder snel moe en voel me veel lichter en gelukkiger. Echt een fantastisch resultaat waar ik heel dankbaar voor ben. Het is een enorme verandering in mijn leven geweest.

Graag help ik jou ook jóuw moeiteloze weg te vinden.