Contact? Bel me
06 44740069

Reviews

Vrouw (65 jaar)

“Ik dank je voor de sessies die ik bij jou gevolgd heb om dieper door te dringen in mijn ‘verborgen kind-pijn’.

Het was pittig, maar de moeite waard. Ik heb het mezelf ‘gegund’ en dat heeft ‘bevrijdend’ gewerkt.”

Vrouw (37 jaar)

“Ik ging het coachingstraject in met het idee, dat je jouw omgeving niet kunt veranderen, maar wel jezelf. En dat wilde ik graag. Niet dat het nu zo slecht met me ging, maar ik wilde graag terug naar de betere versie van mezelf. Die was ik in de loop van de jaren kwijt geraakt. Ik kan zeggen dat het na de coaching een stuk beter gaat! Eén heel concreet voorbeeld hiervan is, dat ik nu de tandarts kan bezoeken zonder angst te hebben. Ik vind dat ik mooie stappen gemaakt heb!

Vrouw (55 jaar)

“Vrij geven en ontvangen, en ervaren dat moeiteloos leven echt bestaat. Dat is wat ik geleerd heb tijdens de coaching. Een bijzondere ervaring!

Vrouw (53 jaar)

“Ik ben er nog steeds wat verwonderd over wat het traject bij jou me gebracht heeft, echt moeiteloos leven zonder dat ik de realiteit van het leven uit het oog verlies. Met name jouw begeleiding en je betrokkenheid voor mij als persoon waren heel bijzonder en prettig in de sessies. Ik weet zeker dat deze elementen mij hebben gebracht waar ik nu sta, en nog elke keer en ik blij dat ik besloten heb om hiervoor naar jou in Uden te rijden.”