Contact? Bel me
06 44740069

Ervaringen

Vrouw (55 jaar)

Nienke is een fijne begeleider, heb onze gesprekken als heel fijn ervaren. Ik heb meer inzicht in mijn patronen gekregen, ik weet nu dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel en heb meer rust en ruimte in mijn hoofd gekregen. Heel veel dank daarvoor’.

Vrouw (37 jaar)

‘Ik wil je enorm bedanken voor je liefdevolle en geduldige aanwezigheid tijdens onze afspraken. Ik ben er van overtuigd dat het me weer een stapje dichter bij mezelf heeft gebracht. Je bent enorm warm en liefdevol wat openstellen makkelijk voor me maakte.’

Vrouw (54 jaar)

‘Het traject met Nienke was wonderbaarlijk en heeft mij veranderd van binnen uit. Ik voel nu eindelijk zelfwaardering. Ik ben niet meer streng tegen mijzelf. Bekritiseer mijzelf niet meer. Ik weet nu mijn grenzen en durf ze aan te geven. Door de Mind Eye Power oogbewegingen veranderde er iets binnen in mij. Ik heb een relatie kunnen loslaten, die niet goed voor mij was. Zonder pijn of boosheid te voelen.

De Mind Eye Power-reset vind ik een wonderbaarlijke methode en kan ik iedereen aanraden. Na dit traject van vijf sessies ben ik echt veranderd van binnen uit.’

Vrouw (56 jaar)

“Mocht je ergens vast lopen in je leven en er geen raad mee weten, zou ik niet twijfelen om met deze coaching te starten. Het helpt je op een hele fijne manier je blokkade op te ruimen. Ik spreek uit ervaring en ik voel me heel erg bevrijdend nu ik klaar ben bij Nienke. Ben weer een heel erg gelukkig mens die van alle kanten straalt.”

Man (26 jaar)

“De coachsessies bij Nienke hebben mij heel goed geholpen, het was een fijne ervaring om zo aan mezelf te kunnen werken. Het beste resultaat is dat ik nu weer lekker in mijn vel zit, na een lange periode van heel weinig energie.

Ik heb de afgelopen 3 maanden hard aan mezelf gewerkt en in de sessies kreeg ik waardevolle inzichten waardoor ik nu weer volop aan het leven ben en kan genieten!”

Vrouw (65 jaar)

“Ik dank je voor de sessies die ik bij jou gevolgd heb om dieper door te dringen in mijn ‘verborgen kind-pijn’.

Het was pittig, maar de moeite waard. Ik heb het mezelf ‘gegund’ en dat heeft ‘bevrijdend’ gewerkt.”

Vrouw (37 jaar)

“Ik ging het coachingstraject in met het idee, dat je jouw omgeving niet kunt veranderen, maar wel jezelf. En dat wilde ik graag. Niet dat het nu zo slecht met me ging, maar ik wilde graag terug naar de betere versie van mezelf. Die was ik in de loop van de jaren kwijt geraakt. Ik kan zeggen dat het na de coaching een stuk beter gaat! Eén heel concreet voorbeeld hiervan is, dat ik nu de tandarts kan bezoeken zonder angst te hebben. Ik vind dat ik mooie stappen gemaakt heb!

Vrouw (55 jaar)

“Vrij geven en ontvangen, en ervaren dat moeiteloos leven echt bestaat. Dat is wat ik geleerd heb tijdens de coaching. Een bijzondere ervaring!