Contact? Bel me
06 44740069

Stress door groepsdruk of faalangst

Ben je een jong-volwassene en voel jij stress door groepsdruk of faalangst? Heb je weinig vertrouwen door een negatief zelfbeeld? Met de Mind Eye Power-methode kan ik je helpen, zodat jij weer lekker in je vel zit

Faalangst en groepsdruk

Jong-volwassenen, de huidige generatie Z, leven in een snelle, moderne wereld met veel prikkels en belevenissen. Social media spelen in de levens van de meeste van deze groep jonge mensen een grote rol. Waar deze social media een positieve rol spelen in contact blijven met anderen, is ook bekend dat het tot bijvoorbeeld negatieve zelfbeeld en groepsdruk leidt. Met alle gevolgen van dien.

Je hebt onder andere te maken met angsten, zoals faalangst, sociale angst, maar ook met prestatiedruk, perfectionisme en eeuwig twijfelen.

Door alle prikkels van buitenaf ben je vaak snel afgeleid en heb je relatief veel stress. Dit kan weer leiden tot burn-outs en depressieve gevoelens.

Ook voor jou is het belangrijk om in balans te zijn, de druk aan te kunnen en niet meer angstig te zijn. Alleen zo kun jij je ontwikkelen!

Hoe nu verder?

Door mijn jarenlange ervaring als coach van studenten op het hbo ken ik de doelgroep en hun problematiek goed.

Ben jij een jong-volwassene en zit je niet lekker in je vel, heb je last van angsten, perfectionisme of iets anders wat je functioneren belemmert? In een coachingstraject kunnen we dit aanpakken, zodat jij wel weer lekker in je vel zit en het op school of werk ook weer lekker gaat. Met de Mind Eye Power-methode, waar ik mee werk, krijg je een blijvend resultaat

Wat levert het op?

Door de coaching word je verlost van je angsten en krijg je weer vertrouwen. Vertrouwen in jezelf én in anderen. Ook heb je minder last van stress en daardoor heb je meer energie. Je kunt je eigen keuzes maken zonder last te hebben van eventuele groepsdruk. Je leert dus ook ‘nee’ zeggen, waardoor je beter in balans blijft. Je leven wordt hierdoor een stuk leuker en relaxter.

Contact

Neem contact op met me voor een ontdekkingssessie of voor meer informatie: info@mounteffortless.nl, 06-44740069 of via het contactformulier