Contact? Bel me
06 44740069

Voor wie?

Professionals, jong-volwassenen én bedrijven kunnen terecht bij Mount Effortless voor coaching van stress naar stralende ogen

Drukbezette mensen

Veel mensen leiden een drukbezet leven. Met werk, gezin, partner, een leuk sociaal leven, hobby’s, een vriendenkring, en soms ook nog de zorg voor ouders. Dan heb je veel ballen in de lucht te houden, en vergeet je jezelf wel eens. Voordat je het door hebt, zit je er door heen en heb je dagelijks last van stress. Je krijgt een kort lontje, staat niet meer uitgerust op, hebt weinig energie en misschien ook wel allerlei lichamelijk kwaaltjes. Gelukkig is daar wat aan te doen!

Ik help jou om de weg naar jezelf weer terug te vinden, in balans te komen en je grenzen te voelen.
Het resultaat is onder andere:

  • je staat ‘s ochtends uitgerust op
  • je voelt je lichter en zit lekker in je vel
  • je hebt weer energie en voelt je vitaal
  • je durft ‘nee’ te zeggen
  • je maakt keuzes zonder je daar schuldig over te voelen
  • je hebt weer zin om dingen te ondernemen met je gezin, familie of vrienden
  • je voelt je goed op je werk, je voelt je gezien en gehoord
  • …….

Bij mij kun je in een vriendelijke, vertrouwde sfeer jouw obstakels opruimen, zodat je weer volop en vrijuit kunt genieten van je leven.

Ik heb me gespecialiseerd in een aantal onderwerpen en daar inmiddels veel ervaring mee opgedaan. Mensen die veel stress of angsten ervaren en/of in een burn-out zitten hebben mijn interesse omdat ik daar zelf ook mee te maken heb gehad.

Meer informatie over stress, burn-out en angst

Jong-volwassenen

Daarnaast heb ik in mijn werk als leerteamcoach in het hbo veel studenten met diverse problematieken begeleid. Denk hierbij aan studenten met studie- en persoonlijke problemen door bijvoorbeeld AD(H)D, faalangst, ASS (autisme), uitstelgedrag, keuzestress, stress door corona, perfectionisme, hooggevoeligheid.

Hier vind je meer informatie over coaching voor jong-volwassenen

Bedrijven

Voor bedrijven is hier meer informatie te vinden