Contact? Bel me
06 44740069

Open Praktijkdag Uden op 10 april 2022

Deze Open Praktijkdag is bedoeld voor iedereen die last van stress heeft of gewoon nieuwsgierig is naar Mount Effortless

Ik help mensen graag naar een moeiteloos (effortless) leven. Stress, burn-out en angsten: helaas hebben veel mensen er last van en willen er vanaf. Gelukkig is dat mogelijk! Ik werk met MindEyePower (MEP), een combinatie van milde aandacht en oogbewegingen.  Op een eenvoudige en effectieve manier ga je blijvend jouw blokkades en belemmeringen opsporen en oplossen en zet er een goede levenshouding voor terug. Je raakt je onrust, vermoeidheid en andere fysieke en mentale klachten kwijt. En je gaat rust, kracht en vertrouwen ervaren, weer genieten van het leven en je ontspannen voelen. Zodat je ‘nee’ durft te zeggen als jij dat wilt, voldoende energie hebt en ’s ochtends uitgerust opstaat.

Tijdens deze Open Praktijkdag op 10 april 2022 kun je terecht voor een individuele kennismakingssessie of meedoen aan de workshop ‘weg met stress’. Deelname is gratis. Locatie: Zoggelstraat 11, 5404 NC Uden

Je kunt je nu al inschrijven via info@mounteffortless.nl

11.00-11.45u Workshop ‘weg met stress’

12.00-12.30u Individuele kennismakingssessie

13.00-13.45u Workshop ‘weg met stress’

14.00-14.30u Individuele kennismakingssessie

14.30-15.00u Individuele kennismakingssessie

In de workshop gaan we ontspanningsoefeningen doen, die je meteen een rustig gevoel geven. Ook leer je over stress en hoe je er mee om kunt gaan.

Heb je liever een 1 op 1-gesprek? Kies dan voor de individuele kennismakingssessie. Hierin praten we over wat jou bezighoudt en wat jij anders zou willen in je leven. En hoe ik je daar dan bij zou kunnen helpen.

Bel of app me: 06-44740069 of kijk stuur een mail naar info@mounteffortless.nl