Contact? Bel me
06 44740069

December, cadeaumaand!

Mount Effortless geeft in december graag cadeautjes weg! Ik gun iedereen een moeiteloos leven. Een leven in een lekkere flow, waarin je energie hebt en in balans bent. Bij een natuurlijke balans is er samenhang tussen hoofd, hart en buik. De verschillende vlakken zijn het als het ware eens met elkaar. Dat merk je meteen, er is een moeiteloze flow, je kunt keuzes maken die kloppen, het lijkt vanzelf te gaan. Stress of angst bijvoorbeeld verstoort deze balans met als gevolg dat je niet meer lekker in je vel zit. Wanneer dit wat langer duurt, ben je meer aan het overleven dan aan het leven. In de sessies bij mij ga je ervaren dat je stress, angsten en andere belemmeringen blijvend achter je kunt laten en dat er een gezonde levenshouding voor terug komt. Ik werk met Mind Eye Power, een eenvoudige, milde en goed-werkende manier om van overleven naar moeiteloos leven te gaan. Oogbewegingen samen met milde aandacht geven elke keer weer een prachtig resultaat: van stress naar balans, van angst naar vertrouwen, van hardnekkige overtuiging naar inzicht.

Ik geef in de maanden december 2021, januari en februari 2022 15% korting op een individueel coachingstraject. Een telefonische kennismaking voorafgaand aan een traject is altijd gratis.

06-44740069; info@mounteffortless.nl

#balans#mounteffortless#mindeyepower#moeiteloosleven#vertrouwen#inzicht